Over Geraldine

Hi, Mijn naam is Geraldine Bakker,
🐝  Bezige bij met blij zijn
🎨 Creatieve chaoot
🍞 Glutenvrije genieter
📷 Met een passie voor fotografie en grafisch ontwerp

Super leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent! Welkom in mijn Happy World! Omdat je op mijn platform van alles vindt wat mij interesseert, zal ik je wat achtergrond info over mezelf geven.

Zelfontwikkeling

Sinds ik me kan heugen ben ik al bezig met zelfontwikkeling en creativiteit. Diep over dingen nadenken, nieuwsgierig zijn, altijd iets nieuws willen leren, snel verbanden kunnen leggen, erg gevoelig zijn voor stemmingen van anderen, teveel prikkels slecht kunnen verdragen, te weinig prikkels snel saai vinden, een concentratieboog hebben van een goudvis, en op andere momenten obsessievelijk geconcentreerd met iets bezig kunnen zijn en volledig de tijd vergeten, een creatieve en analytische geest die zorgt voor de mooiste ideeën en tegelijkertijd erg onrustig is. That’s me. In a nutshell.

HSP en ADHD

Al op vrij jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik een HSP ben. Mijn intuïtie is zeer sterk, de sensitiviteit voor een sfeer of de gemoedstoestand van een ander ervaar ik heel intensief en ik heb me altijd anders gevoeld. Onrust heb ik mijn hele leven al gehad, maar pas in 2019 heb ik de officiële diagnose ADHD gekregen. Toen is er heel veel op z’n plek gevallen en leerde ik mezelf beter begrijpen. Tips van anderen werkten meestal niet, en nu wist ik waarom. Dingen werken gewoon een beetje anders in mijn hoofd, niet beter of slechter, gewoon anders. En ja vaak ook sneller en dat is soms vermoeiend.

Ik heb een levendig brein dus. Een brein dat de nodige uitdagingen geeft, maar waar ik ook heel blij mee ben. En dat is precies wat ik op mijn platform graag wil uitdragen. Je bent wie je bent, met je gevoeligheid en je creativiteit en uitdagingen. Maar als je leert om met je eigen creatieve brein om te gaan, kom je zo ontzettend in je eigen flow terecht en dat is zo lekker!

Happy world

Dingen werken gewoon een beetje anders, chaotisch zijn is niet altijd handig, maar ook daar zijn oplossingen voor en die deel ik graag met jou op mijn platform. Als je jezelf leert waarderen voor wie je bent, leef je in je eigen happy world en dat heeft weer een positieve invloed op anderen! Vanuit die passie is mijn platform ontstaan, je leest meer daarover in ‘over Geraldine’s Happy World‘ 

Liefs Geraldine xx