Over geraldine

Hi,

Super leuk om virtueel kennis met je te maken! Ik zal me even voorstellen: Geraldine Bakker, bezige bij met blij zijn en creatieve chaoot.

Geraldine in 3 zinnen:

Sinds ik me kan heugen ben ik al bezig met zelfontwikkeling, bewustwording, gezondheid, natuur, spiritualiteit en creativiteit.

Nieuwsgierig zijn, kijken naar de mooie dingen in het leven, diep over dingen nadenken, altijd iets nieuws willen leren, snel verbanden kunnen leggen, gevoelig zijn voor stemmingen van anderen, ontzettend kunnen genieten van de natuur, slecht tegen onrecht kunnen, altijd mooie dingen willen maken, teveel prikkels slecht kunnen verdragen, te weinig prikkels snel saai vinden, een concentratieboog hebben van een goudvis, en op andere momenten super geconcentreerd met iets bezig kunnen zijn en volledig de tijd vergeten.

Een creatieve en analytische geest met een groot empathisch hart. That’s me. In a nutshell.

labeltjes

HSP en ADHD

Al op vrij jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik een HSP ben en in 2019 heb ik de officiële diagnose ADHD gekregen. Toen is er heel veel op z’n plek gevallen en leerde ik mezelf beter begrijpen. Tips van anderen om bepaalde dingen aan te pakken werkten meestal niet, en nu weet ik waarom. Dingen werken gewoon een beetje anders in mijn hoofd, niet beter of slechter, gewoon anders. Net als dat een ander ook ‘anders’ is. Niets mis mee dus. En dat heb ik leren accepteren, en ik heb manieren gevonden om het voor me te laten werken in plaats van tegen mij. En dit platform Geraldine’s Happy World is daar het resultaat van.

Wat ik graag doe

Hobby’s en creativiteit

Als ik mijn creativiteit maar kwijt kan dan ben ik blij. Vormgeven, fotograferen, coole dingen bedenken, en laat ik dat nu net allemaal op mijn eigen platform kunnen doen! De natuur maakt me blij, ik kom helemaal tot rust van een heerlijke wandeling in de wind, over de weilanden of door het bos of over het strand. Lezen en leren vind ik ook heerlijk om te doen, wat ik soms afwissel met een lekkere avond film kijken. Lang leve Netflix! Mediteren doe ik dagelijks om mijn drukke hoofd wat rust te geven. Koken en bakken is ook een hobby van me. Omdat ik niet tegen gluten kan, maak ik alles glutenvrij.