Inspiratie voor een blije jij

Over Geraldine’s Happy World

Geraldine’s Happy World is mijn plekje op het wereldwijde web waar ik dingen verzamel waar ik blij van word. Inspiratie voor een blije jij noem ik het ook wel.

Ik hou van ontdekken, beleven, genieten. Ik hou van veel dingen. Daarom zul je hier ook veel verschillende dingen vinden, van inspirerende boeken die ik heb gelezen, tot meditaties, fotografie, van glutenvrije recepten tot hooggevoeligheid en adhd.

goed voor jezelf zorgen

Lichaam en geest

Goed voor jezelf zorgen is naar mijn mening cruciaal om goed in je vel te zitten. Lief zijn voor je lichaam en ook voor je brein. 


Een positieve mindset maakt het verschil tussen een klote dag en een geweldige dag. Wanneer je lief bent voor jezelf geeft je dat een super fijn gevoel, straal je van energie en kun je de hele wereld aan. Je bent gezelliger en kunt meer van een ander hebben waardoor de ander ook zichzelf kan zijn. Op die manier ontstaat er steeds meer echtheid en dragen we bij een aan nog mooiere wereld..


Stouw je je lichaam vol met junkfood zul je je ook niet optimaal voelen, dus ik ben van mening dat je voor beide moet zorgen.


En dat kan heel praktisch. Goed eten, bewust ademen, bewegen, mediteren, tijd voor jezelf nemen, waarderen van al het moois dat er al is, het zijn dingen die allemaal heel makkelijk uit te voeren zijn. In een korte tijd met snel resultaat. Ik hou daar van. Hello Happy World 🙂
Geniet!

singing in the rain

Altijd happy?

Trouwens, ik ben geen fan van alles weg-happyen: jezelf enorm rot voelen maar doen alsof je je niet zo voelt omdat je zonodig ‘positief’ moet zijn. Juist erkennen wat er is, met die emoties, als je een klote dag hebt of tiert op de weg. Het gebeurt. En dat is oké, we zijn gewoon mens, (en nee, dat is geen excuus om je als een mafkees te gedragen) Het hoeft alleen geen uren te duren die boosheid, zie wat er is, leer er van en move on. Makkelijk? Nope. Maarja, moet dat? Nope.

Ik hoop dat ik met mijn happy world kan bijdragen aan de jouwe. Laat me vooral weten hoe jij jouw happy world creëert! Stuur me een mail, connect met me op social media en laat gerust een bericht achter!
Liefs Geraldine xox

Laten we connecten

Volg je me al op social media?

Stel je even voor, of laat wat van je horen op social, leuk!