Over Geraldine’s Happy World

Geraldine's Happy World : Het feel good platform voor creatieve en sensitieve talenten

Jeej! Super leuk dat je langskomt 🙂
Dit platform is mijn passie. Dingen die ik heb geleerd, ervaren, gelezen, gevoeld, gezien, geproefd, gedumpt en opnieuw uitgevonden heb ik hier verzameld. Dingen waar ik enthousiast van ben geworden en waarvan ik denk dat ze jou ook kunnen inspireren. Zodat jij je lekker voelt in je eigen happy world.

Jouw happy world

Je hebt ongekende mogelijkheden! Een geweldig creatief brein dat oplossingen kan bedenken waar anderen nooit op zullen komen. Een gevoeligheid waarmee je ontzettend empatisch en invoelend bent. Hoe cool is dat!

Ik weet nu dat mijn brein niet stil is te krijgen, ik ga mezelf niet meer forceren om dat te proberen, ik duw mezelf niet meer in hokjes waarvan ik vind dat ik moet horen omdat de maatschappij dat verwacht (wat je dus eigenlijk van jezelf verwacht) maar ik focus me op de mooie dingen, mijn eigen happy world. Weet je hoe veel dingen er in je leven zijn waar je happy van wordt?

En ja, je hoofd werkt anders, dat betekent dat je ook andere dingen nodig hebt om lekker tot rust te komen, of in je flow te blijven. En ja, het betekent ook dat je wel weer helemaal onderuit knalt als je niet goed voor jezelf zorgt, als je helemaal overprikkeld bent. Maar dat hoort er bij. Je hoeft het niet te fixen. Met de tips en inspiratie die je hier vindt kom je weer lekker in je eigen flow.

Wat vind je op Geraldine’s Happy World?

Op mijn platform Geraldine’s Happy World wil ik je inspireren om blij te zijn met wie je bent. Met je eigen talenten. Ik wil je dingen en manieren aanreiken die het makkelijk maken voor je om rust te krijgen, om in je flow te komen. In het kort vind je hier:

 • Feelgood inspiratie om gewoon lekker blij te worden en een glimlach op je gezicht te toveren
 • Leren hoe je meer van jezelf kunt genieten
 • Tips en trucs om lekker in je vel te zitten
 • Leren hoe je prikkels kunt verminderen om je creativiteit te kunnen laten stromen 
 • Inspiratie om je talenten te ontdekken
 • Artikelen, links naar boeken en websites waar je blij van wordt
 • Je eigen unieke eigenschappen leren waarderen
 • Tips om organisatorische dingen praktisch op te lossen
 • Gezonde prikkelarme recepten
 • Happy zijn met de kleine dingen om je heen en van jezelf, je geest de opdracht geven om te kijken naar de mooie dingen
 • Reviews van:
  • boeken en films waar je blij van wordt en van in balans komt (meditatie en Sedona)
  • plaatsen waar je lekker kunt ontspannen, overnachten of eten
  • producten waar je blij van wordt (deze zijn niet gesponsord, ik plaats alleen producten die ik zelf gebruik, waar ik zelf achter sta)
 • Inspirerende interviews

Het logo

Grafisch ontwerpen is een van mijn passies, en ik heb met veel plezier aan mijn eigen logo gewerkt. Het logo staat in een kader dat open is, waar buiten de lijntjes wordt gekleurd. Creatieve breinen zijn niet te vangen in kaders, we kleuren graag buiten de lijntjes en dat maakt het juist zo mooi en anders.

De paardebloem symboliseert loslaten, meegaan in het proces wat ik zo mooi symbolisch vind omdat het hele leven daar over gaat. En ook de identificatie met onze labels. We mogen gewoon zijn wie we zijn, ons authentieke zelf.

Feedback

Heb je tips, ideeën, inspiratie voor op de website? Laat je reactie achter in de comments hieronder of stuur me een email.